Cursussen

Cursus voor beginners

Voor mijn lessen gebruik ik de boekjes ” Leer bridge met Berry 5″, deel 1 en 2. In 12 lessen gaan we door een boekje heen.
De les begint altijd met een samenvatting van de vorige keer. Dan een stuk theorie en behandeling van een hoofdstuk uit het boek. Daarna is het tijd om te bridgen en het geleerde in praktijk brengen.
In januari zijn we aan deel 2 begonnen, op 2 mei is de laatste les.
Na de zomervakantie start ik weer met een nieuwe groep, neem gerust contact op als je meer wilt weten.

Waar: Scheepstrakabinet, Schoolstraat 1 in Roden
Tijd: Donderdagavond 19:30-22:00 uur
Kosten: 75 euro voor 12 lessen, inclusief koffie of thee.

Cursussen in Roden of een andere locatie
Doorgaans geef ik les in Roden, maar ik ben ook beschikbaar voor lessen in de omliggende plaatsen, zoals Peize, Norg, Leek, Marum, Drachten, Groningen en Assen.
Ook kan ik bij je aan huis een clinic of workshop verzorgen.

Gratis volledige bridgecursus via e-mail
Met een aantal docenten in Nederland bieden we dit jaar een bridgecursus voor beginners aan, per e-mail. Deelnemen aan de cursus kost niets en je kunt de lessen geheel in eigen tempo volgen.
Hoe gaat dat in zijn werk?
Je krijgt per e-mail een les toegestuurd. Die maak je in je eigen tempo en stuur je weer terug naar je docent. Er is dus persoonlijke begeleiding per e-mail. Dit is geheel zonder kosten!
Je kunt uiteraard ook naar aanleiding van de cursus alsnog instromen in een ‘live’ cursusgroep of deelnemen aan een workshop. Er zijn veel mogelijkheden!
Ben je geïnteresseerd? Laar het me weten, dan stuur ik je de eerste les toe.